Snabb och enkel Crispy Chicken tillagad i Airfryer

Snabbt och enkelt att få till krispiga kyckligbitar med Spice mix for Crispy Chicken från Santa Maria. Airfryern gör det hela ännu enklare och snabbare. Kycklingen var färdig innan riset kokat klart. Det står fyra portioner på förpackningen men jag säger snarare tre men allt beror ju på hur mycket man äter 🙂 samt tillbehören till.

3-4 portioner
500 g kyckling innerfiléer
1 msk matolja
1 frp, 50 g Spice mix for Crispy Chicken, Santa Maria

Gör så här
Dela kycklingen på hälften, lägg dem i en skål och blanda runt med olja och kryddmix.
Lägg ut bitarna i airfryern och tillaga 200°, 10-12 min.

Servera med ris, grönsaker och en kall yoghurtsås t.ex. Mango- och yoghurtsås.

Jag använder Elektrolux, Airfryer Explorer 6. 5,4 liter.

Jag testar nya och anpassar flera av mina tidigare recept till att tillagas i denna.

Klicka här för de recept jag anpassat till Airfryer